Thursday, September 20, 2012

JANGAN PILIH CINA HARBI! MELAYU PERLU BERSATU!

  1. Tidak ada bezanya di antara kedua-dua muka diatas yang nyata sekali sama-sama memusuhi Islam.
  2. Dua-dua mereka adalah kafir harbi yang patut dihapuskan, macamana Wallah-hu-alam.
  3. Cuma yang mungkin membezakan sedikit antara kedua mereka ialah seorang di Malaysia dan merupakan ahli politik manakala seorang lagi paderi di Amerika.
  4. Yang di Amerika mungkin sedikit selamat kerana dia tidak berada dalam kelompok masyarakat Islam tetapi yang satu lagi tu dok gila nak memerintah di negara Islam!
  5. Semalam Ngeh baru minta maaf pasai tibai orang Islam di negara ini yang kononnya buang masa membela Nabi Muhammad SAW melalui tweeternya. Selepas tibai baik punya, minta maaf.
  6. Kepada TS, umat Islam di negara ini patut sama-sama pi tibai kepala Ngeh Ko Ham ni biaq terbarai otak dia.
  7. Umat Islam di negara ini patut jangan dok bagi dah undi kepada orang Cina! Jangan pilih seekoq pun kaum ini untuk jadi pemimpin kita.
  8. TS tahu bukan semua orang Cina itu jahat macam Ngeh Ko Ham tu tapi hakikatnya bukannya banyak Melayu dibantu oleh orang Cina. Berapa kerat sangat orang Melayu yang kaya dibawah orang Cina!
  9. Jadi adakah masa depan orang Melayu kalau Cina yang memerintah kita? Dah lah mereka benci dengan segala yang memberikan sedikit keistimewaan kepada orang Melayu, sekarang menyokong pula agenda menghina segala yang melibatkan agama Islam, agama KITA.
  10. Adakah kita ok dengan segala hinaan tersebut? Seolah tak ada apa-apa ?

No comments:

Post a Comment